Home » Aperitive, salate, sosuri » Maioneza de post cu muștar
Aperitive, salate, sosuri Vegetarian & vegan

Maioneza de post cu muștar

1. Desfă amidonul într-un pic de apă si pune pe foc restul de lichid să se înfierbânte.

2. Când dă în clocot, toarnă amidonul diluat și amestecă bine să nu se lipească. 

3. După un minut, când s-a îngroșat, dă deoparte și lasă să se răcească bine.

4. Adaugă atunci muștarul, zeamă de lămâie, sare și piper după gust și uleiul treptat. Amestecă bine și pune maioneza de post cu muștar la rece măcar 30 de minute înainte de a o încorpora în diferite preparate.

 

Sugestie. Dacă maioenza este foarte tare, adaugă un strop de sifon sau apă minerală.

 

Chiftelute de post cu cartofi

Poza principala

maioneza_mica.jpg

2 linguri cu amidon (sau făină)

100 ml apă

1-2 linguri cu muștar

Zeamă de lămâie

Ulei

Sare

 

Cartofi cu sos picant

Maioneză de post cu muștar este ingredientul secret pentru salate pline de gust și savoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.