1. Desfă amidonul într-un pic de apă si pune pe foc restul de lichid să se înfierbânte.
2. Când dă în clocot, toarnă amidonul diluat și amestecă bine să nu se lipească.
3. După un minut, când s-a îngroșat, dă deoparte și lasă să se răcească bine.
4. Adaugă atunci muștarul, zeamă de lămâie, sare și piper după gust și uleiul treptat. Amestecă bine și pune maioneza de post cu muștar la rece măcar 30 de minute înainte de a o încorpora în diferite preparate.
Sugestie. Dacă maioenza este foarte tare, adaugă un strop de sifon sau apă minerală.
Poza principala
Galerie foto
2 linguri cu amidon (sau făină)
100 ml apă
1-2 linguri cu muștar
Zeamă de lămâie
Ulei
Sare
Maioneză de post cu muștar este ingredientul secret pentru salate pline de gust și savoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu