Puneti mamaliga pe o tava, dupa care lasati-o sa stea putin sa se aseze. Taiati-o in patratele de 5 cm. Incalziti untul intr-o tigaie si prajiti patratelele de mamaliga pe ambele parti pana se rumenesc.
Ungeti bucatile de carne cu putin ulei de masline. Incalziti o tigaie plata si gatiti bucatile de carne pana ce acestea sunt pe placul dumneavoastra, dupa care lasati-le sa stea putin deoparte. Taiati carnea in felii.
PENTRU A SERVI: Puneti mamaliga pe farfurii. Adaugati bucatile de carne si frunze de salata sau busuioc. Taiati ardeiul iute si presarati-l peste mancare, alaturi de semintele de susan.
GLAZURA BALSAMICA: Amestecati otetul balsamic alb, uleiul, rucola si mierea. Serviti alaturi de preparatul principal, intr-un mic bol.
500 g mamaliga gata facuta
30 g unt
ulei de masline pentru uns
2 bucati de carne de vita
1 ardei iute
10 g seminte de susan albe
10 g seminte de susan negre
GLAZURA BALSAMICA:
50 ml otet balsamic alb
20 ml miere
15 ml ulei de masline
rucola
Adaugă comentariu