Home » Mamaliga prajita cu rozmarin

Mamaliga prajita cu rozmarin

  1. Preparați mai întâi mămăliga din 270 g mălai și 1,7 l apă, aceasta trebuie să fie tare. 
  2. Când este gata, îndepărtați-o de pe sursa de foc și încorporați parmezanul.
  3. Condimentați cu sare și piper după gust.
  4. Vărsați mămăliga într-o tavă unsă cu ulei într-un strat de 2,5 cm grosime.
  5. Când aceasta s-a răcit complet și este tare, tăiați-o în bucăți.
  6. Treceți bucățile de mămăligă prin mălai.
  7. Încingeți bine uleiul de floarea soarelui într-o tigaie.
  8. Scufundați cu o sită bucățile de mămăligă trecute prin mălai.
  9. Lăsați-le să se prăjească pentru aproximativ 4 minute, iar când sunt aproape gata presărați rozmarinul direct în tigaie.
  10. Scoateți bucățile de mămăligă pe hârtie absorbantă.
  11. Serviți gustarea caldă. 

  Credit Foto: Thinkstock/getty images

Poza principala

mamaliga_prajita_cu_rozmarin.jpg

  • 1 mămăliga tare din 270 g mălai
  • 1 mână parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 2 mâini mălai
  • 2 l ulei floarea soarelui
  • frunzele de la 1 mână rozmarin
Transforma un preparat banal într-o gustare delicată și aromată.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE