1. Toarna sucul de lamaie peste peste si asezoneaza cu sare si piper
2. Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie medie si prajeste ceapa si ardeii pana se inmoaie. Adauga usturoiul si ardeiul iute si mai prajeste inca un minut.
3. Adauga laptele de cocos si asteapta sa dea in clocot, redu temperatura si lasa la fiert timp de 5 minute. Adauga pestele si lasa in continuare la fiert timp de inca 3-5 minute. Asezoneaza dupa gust si serveste cu orez. Presara coriandru proaspat taiat.
Poza principala
Sucul unei lamai
500g de peste alb, taiat bucati
20ml de ulei de masline
1 ceapa, taiata marunt
2 ardei grasi galbeni sau rosii, taiati in cuburi
2 catei de usturoi, zdrobiti
1 ardei iute proaspat, taiat marunt
1 conserva de lapte de cocos
Un preparat sud-american delicios. In lipsa laptelui de cocos, puteti folosi lapte obisnuit, indulcit cu putin zahar.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu