Mâncăruri

Mancare cu fructe de mare si sofran

  1. Într-un pahar cu 250 ml de apă fiartă, adaugă filamentele de șofran.
  2. Toacă ceapa verde mărunt și călește-o într-o tigaie cu baza groasă împreună cu tarhonul uscat. 
  3. Menține pe foc timp de 1 minut.
  4. Adaugă vinul și șofranul cu tot cu apa în care a stat, urmat de roșii și lasă totul să fiarbă.
  5. Presară sare după gust.
  6. Mărește flacăra, adaugă fructele de mare și lasă să clocotească 4-5 minute.
  7. Condimentează cu piper.
  8. Servește cu pătrunjel tocat.

  Credit Foto: Fotolia/ Mi.Ti.

Poza principala

fructe_de_mare_in_sos_tomat.jpg

  • 3-4 filamente șofran
  • 250 ml apă fierbinte
  • 4 lingurițe ulei măsline
  • 1 legătură ceapă verde
  • 130 ml vin alb
  • jumătate linguriță tarhon 
  • 230 g roșii din conservă
  • 400 g amestec fructe de mare 
  • piper
  • sare
  • pătrunjel pentru servit
Ai la îndemână fructe de mare și nu știi cum să le pregătești? Îți venim în ajutor cu o rețetă simplă și aromată care cu siguranță te va încânta.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE