- Într-un pahar cu 250 ml de apă fiartă, adaugă filamentele de șofran.
- Toacă ceapa verde mărunt și călește-o într-o tigaie cu baza groasă împreună cu tarhonul uscat.
- Menține pe foc timp de 1 minut.
- Adaugă vinul și șofranul cu tot cu apa în care a stat, urmat de roșii și lasă totul să fiarbă.
- Presară sare după gust.
- Mărește flacăra, adaugă fructele de mare și lasă să clocotească 4-5 minute.
- Condimentează cu piper.
- Servește cu pătrunjel tocat.
Credit Foto: Fotolia/ Mi.Ti.
Poza principala
- 3-4 filamente șofran
- 250 ml apă fierbinte
- 4 lingurițe ulei măsline
- 1 legătură ceapă verde
- 130 ml vin alb
- jumătate linguriță tarhon
- 230 g roșii din conservă
- 400 g amestec fructe de mare
- piper
- sare
- pătrunjel pentru servit
Ai la îndemână fructe de mare și nu știi cum să le pregătești? Îți venim în ajutor cu o rețetă simplă și aromată care cu siguranță te va încânta.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments
Adaugă comentariu