Carnea de miel poate fi înlocuită cu orice altă carne la alegere. Creativitate în bucătărie!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: mediu
Porții: 2
Ingrediente:
- 400 g carne miel/vită/porc/iepure
- 300 g ceapă
- 100 ml ulei
- 100 ml suc de roșii
- 50 ml vin
- 1 foaie de dafin
- un vârf linguriță piper măcinat
- sare după gust
Modalitate de preparare:
- Ceapa se feliază subțire și se călește pentru 10 minute la foc mic în toată cantitatea de ulei peste care se adaugă și 1 linguriță de sare.
- Adăugați 1 linguriță de boia dulce (opțional) și bucățile de carne.
- Turnați 100 ml apă, acoperiți vasul cu un capac și lăsați să fiarbă până când carnea se înmoaie bine, adăugând câte puțină apă după caz.
- Când carnea este bine fiartă se adaugă sucul de roșii, foaia de dafin și piperul, completând cu apă.
- Potriviți gustul cu sare și serviți cu piure de cartofi.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu