- Spălați și curățați ghebele cu atenție, apoi clătiți-le sub jet de apă rece.
- Tocați mărunt pătrunjelul și usturoiul.
- Într-o tigaie, topiți untul, adăugați amestecul de pătrunjel și usturoi, căliți 2 minute și adăugați ghebele.
- Mențineți pe foc pentru încă 2-3 minute la foc iute.
- Adăugați sare și piper după gust, acoperiți tigaia cu un capac și lăsați să se gătească aproximativ 30 de minute la foc domol.
- Serviți mânacărica caldă cu mămăliguță.
Credit Foto: Thinkstock/getty images
Poza principala
- 600 g ghebe
- 40 g unt
- 1 legătură pătrunjel
- 2 căței usturoi
- 4-5 linguri ulei măsline
- sare
- piper
Ușor de preparat și cu un gust irezistibil, această mâncărică de ghebe este delicioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu