Home » Mancare de ghebe cu patrunjel

Mancare de ghebe cu patrunjel

  1. Spălați și curățați ghebele cu atenție, apoi clătiți-le sub jet de apă rece.
  2. Tocați mărunt pătrunjelul și usturoiul.
  3. Într-o tigaie, topiți untul, adăugați amestecul de pătrunjel și usturoi, căliți 2 minute și adăugați ghebele. 
  4. Mențineți pe foc pentru încă 2-3 minute la foc iute.
  5. Adăugați sare și piper după gust, acoperiți tigaia cu un capac și lăsați să se gătească aproximativ 30 de minute la foc domol.
  6. Serviți mânacărica caldă cu mămăliguță.

  Credit Foto: Thinkstock/getty images

Poza principala

ghebe_cu_patrunjel.jpg

  • 600 g ghebe
  • 40 g unt
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 căței usturoi
  • 4-5 linguri ulei măsline
  • sare 
  • piper

 

Ușor de preparat și cu un gust irezistibil, această mâncărică de ghebe este delicioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE