- Îndepărtează frunzele verzi ale prazului și rădăcinile.
- Spală-l și taie-l rondele cu grosimea de 1 cm.
- Într-o tigaie cu ulei încins, adaugă prazul și menține-l pe foc domol pentru aproximativ 5 minute, amestecând frecvent.
- Lasă focul la mic, acoperă tigaia cu un capac și lasă-l la înăbușit pentru încă 5 minute.
- Condimentează cu sare și piper, apoi adaugă sosul de roșii.
- Lasă tigaia acoperită pentru aproximativ 20 de minute.
- Adaugă mozzarella tăiată cuburi, presară oregano și lasă pe foc până când mozzarella se topește.
- Adaugă câteva frunze de măghiran și servește preparatul cald.
Credit Foto: Fotolia/ M.Studio
Poza principala
- 4 – 5 fire de praz
- 50 g mozzarella
- 250 g sos de roșii
- 1 lingură oregano uscat
- 3 linguri ulei măsline
- măghiran
- sare
- piper
Preparatele gustoase nu sunt neapărat pe bază de ingrediente scumpe, iar această rețetă este un exemplu clar.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu