Mancare de praz cu sos de rosii

  1. Îndepărtează frunzele verzi ale prazului și rădăcinile. 
  2. Spală-l și taie-l rondele cu grosimea de 1 cm.
  3. Într-o tigaie cu ulei încins, adaugă prazul și menține-l pe foc domol pentru aproximativ 5 minute, amestecând frecvent.
  4. Lasă focul la mic, acoperă tigaia cu un capac și lasă-l la înăbușit pentru încă 5 minute.
  5. Condimentează cu sare și piper, apoi adaugă sosul de roșii.
  6. Lasă tigaia acoperită pentru aproximativ 20 de minute.
  7. Adaugă mozzarella tăiată cuburi, presară oregano și lasă pe foc până când mozzarella se topește.
  8. Adaugă câteva frunze de măghiran și servește preparatul cald.

  Credit Foto: Fotolia/ M.Studio

Poza principala

praz_cu_sos_de_rosii.jpg

  • 4 – 5 fire de praz
  • 50 g mozzarella
  • 250 g sos de roșii
  • 1 lingură oregano uscat
  • 3 linguri ulei măsline
  • măghiran
  • sare
  • piper
Preparatele gustoase nu sunt neapărat pe bază de ingrediente scumpe, iar această rețetă este un exemplu clar.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE