Astăzi vă propunem un preparat cu un conținut scăzut de grăsimi.
Dificultate: ușor
Timp de prepapare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 2 linguri ulei floarea soarelui
- 400 g carne de pui, tăiată în bucăți
- 1 ceapă fin tocată
- 3 morcovi, tocați
- 3 tije apio, tocate
- 2 crenguțe cimbru
- 1 foaie de dafin
- 600 ml stoc de pui
- 2 X 400 g fasole albă la conservă
- pătrunjel tocat pentru servit
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o tigaie și se prăjește carnea de pui, până se rumenește ușor.
- Se adaugă legumele și se continuă prăjirea câteva minute în plus.
- Adăugați ierburile aromatice și stocul de pui.
- Aduceți în punctul de fierbere.
- Amestecați, acoperiți vasul cu un capac și lăsați pe foc 40 de minute.
- Adăugați fasolea în tigaie, apoi fierbeți pentru încă 5 minute.
- La final adăugați pătrunjelul și serviți cu pâine proaspătă.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu