Ușor și rapid, așa am descrie acest preparat.
Pui cu roșii
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 20 g busuioc
- 2 linguri ulei
- 2 căței de usturoi, feliați subțire
- 2 X 400 g roșii la conservă
- 1 linguriță zahăr
- 1 pumn măsline
- carne de pui fiartă (aproximativ 1 pui)
- pâine proaspătă
Modalitate de preparare:
- Tocați mărunt tulpinile de la 20 de grame de busuioc, plus o parte din frunze.
- Încingeți 2 linguri de ulei într-o tigaie și înmuiați feliile de usturoi și tulpinile de busuioc timp de 3 minute.
- Adăugați roșiile la conservă, 1 linguriță de zahăr și busuiocul tocat.
- Aduceți în punctul de fierbere și lăsați pe foc timp de 15 minute.
- Asezonați cu sare și piper după gust.
- Adăugați măslinele, carnea de pui fiartă și feliată și lăsați să clocotească 2 minute.
- Serviți cu frunze de busuioc și serviți cu pâine crocantă.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Cantitatile sunt complete la toate ingredientle mai putin la pui. Adica ce era mai important