Un preparat ideal pentru micul dejun.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 1 lingură ulei măsline
- 2 cepe roșii, tocate
- 1 ardei roșu, fără semințe și fin tocat
- 1 cățel de usturoi, feliat
- 1 mână coriandru, frunze tocate și tulpinile separate
- 2 X 400 g roșii tocate la conservă
- 1 linguriță zahăr pudră
- 4 ouă
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o tigaie peste care se adaugă ceapa, ardeiul, usturoiul și tulpinile de coriandru.
- Mențineți pe foc timp de 5 minute.
- Amestecați roșiile cu zahărul și lăsați pe foc să clocotească timp de 8-10 minute.
- Cu dosul unei linguri se fac 4 găuri în sos.
- Se sparge câte un ou în fiecare gaură formată.
- Acoperiți vasul cu un capac și lăsați pe foc timp de 6-8 minute până când ouăle sunt gata.
- Presărați frunze de coriandru și serviți cu pâine prăjită.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu