Home » Mancarica De Ceapa

Mancarica De Ceapa

Intr-o tigaie cu putin ulei prajiti kaizerul pana se rumeneste putin.
Tocati ceapa marunt si puneti-o la calit cu kaizerul.
Cand ceapa incepe sa se inmoaie, sfaramati cateii de usturoi cu latul unui cutit si punetii in tigaie.
Dati rosiile printr-o sita sa inlaturati semintele si coaja, iar sucul de rosii sa ramana fin(sau puteti folosi suc de rosii gata facut) si puneti-l peste ceapa.Adaugati o cana cu apa si amestecati.
Lasati sa dea in fiert adaugati delicatul si un praf de piper, potriviti de sare si acoperiti cu un capac. Lasati sa fiarba la foc mic pana scade apa.
Puteti servi cu mamaliga, piure de cartofi sau simplu.
POFTA BUNA!!!
7-8 cepe potrivite
– 100g kaizer afumat
– o conserva rosii in bulion
– 2 catei de usturoi
– 2 lingurite delikat de legume
– marar
– sare si piper
Numar de portii
2
Calorii
Facebook Comments