Mango marinat

  1. Spălați mango și curățați-l de coajă.
  2. Tăiați mango în bucăți mici. 
  3. Presărați toate condimentele și amestecați energic cu o lingură.
  4. Acoperiți vasul cu o folie alimentară și lăsați la soare între 3 și 6 zile.
  5. Dacă nu aveți posibilitatea să le lăsați la soare, imprăștiați ingredientele într-o tavă cu hartie de copt și lăsați pe timpul nopții în cuptorul ușor încălzit la 30 grade.
  6. Când mango este uscat, se repartizează în borcane.
  7. Se acoperă cu muștar sau ulei cât să acopere toată cantitatea din borcan.
  8. Se agită borcanele în fiecare zi, timp de 3-4 zile. 
  9. Servește alături de un curry sau fripturi la grătar.

 Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

mango_marinat.jpg

  • 3 mango mari 
  • 2 linguri sare
  • 1 lingură pudră turmeric
  • 1 lingură și jumătate semințe fenicul
  • 1 lingură semințe muștar
  • 1 lingură și jumătate fulgi chilli
  • ulei măsline
  • muștar 
Vă propunem una din cele mai aromate rețete din acest sezon, mango marinat. Proftați de temperaturile ridicate pentru a pregăti rețeta ca la carte.
Numar de portii
3 borcane
Facebook Comments
Taguri

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE