- Spălați mango și curățați-l de coajă.
- Tăiați mango în bucăți mici.
- Presărați toate condimentele și amestecați energic cu o lingură.
- Acoperiți vasul cu o folie alimentară și lăsați la soare între 3 și 6 zile.
- Dacă nu aveți posibilitatea să le lăsați la soare, imprăștiați ingredientele într-o tavă cu hartie de copt și lăsați pe timpul nopții în cuptorul ușor încălzit la 30 grade.
- Când mango este uscat, se repartizează în borcane.
- Se acoperă cu muștar sau ulei cât să acopere toată cantitatea din borcan.
- Se agită borcanele în fiecare zi, timp de 3-4 zile.
- Servește alături de un curry sau fripturi la grătar.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 3 mango mari
- 2 linguri sare
- 1 lingură pudră turmeric
- 1 lingură și jumătate semințe fenicul
- 1 lingură semințe muștar
- 1 lingură și jumătate fulgi chilli
- ulei măsline
- muștar
Vă propunem una din cele mai aromate rețete din acest sezon, mango marinat. Proftați de temperaturile ridicate pentru a pregăti rețeta ca la carte.
Numar de portii
3 borcane
Facebook Comments
Adaugă comentariu