Home » Aperitive, salate, sosuri » Marinadă de ierburi aromatice și usturoi
Aperitive, salate, sosuri

Marinadă de ierburi aromatice și usturoi

Carnea sau peștele au alt gust dacă le lași la marinat câteva ore cu acest amestec exploziv.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Ingrediente:

  • 1 cană ulei de măsline
  • 25 g amestec ierburi aromatice (oregano, cimbru, cimbrișor, pătrunjel, rozmarin)
  • 12 căței de usturoi, tocați mare
  • coaja rasă de la 2 lămâi
  • 1 1/2 linguriță sare grunjoasă
  • 1 linguriță piper măcinat

Modalitate de preparare:

  1. Amestecați cu telul toate ingredientele pentru a se combina foarte bine.
  2. Păstrați amestecul la frigider timp de 1 zi.
  3. Distribuiți amestecul obținut pe carne și lăsați la marinat câteva ore.
  4. Este o combinație indicată pentru carnea de miel.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE