1. Taiati eglefinul in 4 bucati si puneti-le deoparte. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti ceapa pana devine aurie. Reduceti temperatura, adaugati usturoiul si mai prajiti timp de 1 minut.
2. Amestecati rosiile, castravetii, praful de chilli si masala si prajiti amestecul timp de 2 minute. Adaugati 150 ml de apa fierbinte si lasati sa fiarba timp de 10 minute.
3. Adaugati eglefinul si lasati sa fiarba timp de 10 minute. Serviti cu orez Basmati sau paine naan si salata.
SFATURI:
– amestecati 60 g coriandru proaspat taiat si 75 ml lapte de cocos pentru o aroma suplimentara.
– cautati in sectiunea de condimente din cadrul supermarketului dumneavoastra mirodenii masala. Puteti folosi de asemenea praf de curry.
500 g file de eglefin dezghetat
10 ml ulei floarea-soarelui
2 cepe feliate
2 capatani de usturoi pisate
3 rosii taiate
2 castraveti taiati cubulete
10 g praf de chilli
30 g masala de peste
Adaugă comentariu