Revista Practic în bucătărie

Masala de eglefin

1. Taiati eglefinul in 4 bucati si puneti-le deoparte. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti ceapa pana devine aurie. Reduceti temperatura, adaugati usturoiul si mai prajiti timp de 1 minut.

2. Amestecati rosiile, castravetii, praful de chilli si masala si prajiti amestecul timp de 2 minute. Adaugati 150 ml de apa fierbinte si lasati sa fiarba timp de 10 minute.

3. Adaugati eglefinul si lasati sa fiarba timp de 10 minute. Serviti cu orez Basmati sau paine naan si salata.

SFATURI:
– amestecati 60 g coriandru proaspat taiat si 75 ml lapte de cocos pentru o aroma suplimentara.
– cautati in sectiunea de condimente din cadrul supermarketului dumneavoastra mirodenii masala. Puteti folosi de asemenea praf de curry.

Poza principala

masala_de_eglefin_400.jpg

500 g file de eglefin dezghetat
10 ml ulei floarea-soarelui
2 cepe feliate
2 capatani de usturoi pisate
3 rosii taiate
2 castraveti taiati cubulete
10 g praf de chilli
30 g masala de peste

Folositi file de eglefin congelat pentru aceasta mancare condimentata, sau file de merluciu daca preferati.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE