- Decorticați creveții și gătiți-i la abur pentru 10 min.
- Tăiați ceapa în două și căliți-o în ulei de măsline, lăsați-o să se înăbușească pentru 5-6 minute.
- Adăugați mazărea, zahărul, verdeața și apa.
- Când atinge punctul de fierbere, acoperiți cu un capac și lăsați-o la foc mic pentru 30 de minute.
- Reîncălziți creveții înainte de a fi serviți.
- Montați în farfurie mazărea peste care așezați creveții.
Credit Foto: Fotolia/ zia_shusha
Poza principala
- 500 g mazăre boabe
- 12 creveți mari
- 12 cepe noi
- 1 lingură ulei măsline
- 1 lingură verdețuri ( cimbru, pătrunjel )
- 1 linguriță zahăr pudră
- 200 ml apă
- sare
- piper
Un preparat elegant cu mult gust cu care îți vei impresiona familia.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu