Mazare cu creveti

  1. Decorticați creveții și gătiți-i la abur pentru 10 min.
  2. Tăiați ceapa în două și căliți-o în ulei de măsline, lăsați-o să se înăbușească pentru 5-6 minute.
  3. Adăugați mazărea, zahărul, verdeața și apa.
  4. Când atinge punctul de fierbere, acoperiți cu un capac și lăsați-o la foc mic pentru 30 de minute.
  5. Reîncălziți creveții înainte de a fi serviți.
  6. Montați în farfurie mazărea peste care așezați creveții. 

  Credit Foto: Fotolia/ zia_shusha

Poza principala

mazare_cu_creveti.jpg

  • 500 g mazăre boabe
  • 12 creveți mari
  • 12 cepe noi
  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 lingură verdețuri ( cimbru, pătrunjel ) 
  • 1 linguriță zahăr pudră
  • 200 ml apă
  • sare
  • piper
Un preparat elegant cu mult gust cu care îți vei impresiona familia.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE