Home » Melcișori cu pui

Melcișori cu pui

1.Călește în puțin ulei ceapa tocată mărunt. Adaugă ciupercile curățate și mărunțite și carnea de pui dată prin mașina de tocat. La final, sărează și piperează după gust.

2.Unge cu unt topit prima foaie de aluat, pune deasupra a doua foaie (unsă cu unt din abundență) și pliază-le pe lungime. Pune câteva linguri din compoziţia de pui și ciuperci pe lungimea foii. 

3.Rulează cât să acoperi umplutura, apoi unge cu unt. La final, modelează ruloul sub formă de melcișor.

4.Așază-l într-o tavă unsă cu ulei. Procedează la fel până la terminarea foilor de plăcintă și a umpluturii. Unge-le cu ou bătut și dă tava la cuptorul încins până se rumenesc. Servește-le fierbinți sau reci.

 

TRUC. Carnea de pui va căpăta un gust mai bun dacă o ţii peste noapte într-un amestec de condimente: cimbru, rozmarin și salvie.

 

Placintă de brânză fiartă în lapte

Poza principala

fotolia_32768520_subscription_xxl.jpg_c_viperagp_-_fotolia.com_mica.jpg

400 g foi de plăcintă

250 g ciuperci proaspete

200 g carne de pui

100 g unt

1 ceapă

1 ou

ulei

sare

piper

 

Plăcintă cu legume și brânză

Aparent sofisticati, melcisorii cu pui sunt un antreu nu atat de greu de pregatit si foarte apetisanti.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE