1. Desamantati pepenii galbeni. Indepartati coaja pepenilor si taiati pulpa fasii subtiri. Impartiti pepenele in 6 portii si aranjati pe farfurii.
2. Taiati fin castravetele si presarati-l peste pepene, alaturi de cimbru.
3. Pentru dressing: amestecati toate ingredientele, apoi turnati cate putin peste fiecare portie. Serviti imediat.
Poza principala
Galerie foto
1/2 pepene galben Cantalupe (cel galben la interior)
1/2 pepene galben Honeydew (cel verde la interior)
1/4 pepene rosu
1/4 castravete
1 lingura cimbru proaspat
Pentru dressing:
2 lingurite mustar dulce
1 lingura otet de vin alb
4 linguri ulei de arahide
1 lingura ulei de floarea-soarelui
sare si piper negru proaspat macinat
Iata o gustare excelenta cu pepene. Aceasta reteta poate fi si un starter delicios pentru mesele bogate din sezonul cald.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu