Mâncăruri

Meniu festiv pentru petrecerea de Revelion

Urmează să organizezi petrecerea de Revelion la tine acasă și vrei să pregătești un meniu deosebit pentru invitații tăi? Ți-am pregătit un meniu care să te inspire, alături de vinurile potrivite pentru fiecare fel de mâncare.
meniu_festiv_revelion.jpg

Dacă ești pasionată de cooking avem o provocare pentru tine, un meniu rafinat care să te inspire în alegerea celor mai speciale preparate. Meniul de mai jos l-am testat în timpul unei vizite la Crama SERVE din Ceptura și a fost realizat de un chef pasionat de la Terra Carpatica, iar vinurile aparțin toate cramei, pe care le puteți comanda și online de aici. Luați în considerare și o vizită la cramă în sezonul mai cald, pentru o degustare într-un cadru special, în prezența unui specialist.

Iată recomandarea Ecuisine pentru un meniu festiv la petrecerea de Revelion

Crostini cu rucola, crema de branza de capra si dulceata de caise cu menta si rozmarin (productie proprie)

Crostini cu felii de jambon din productia propie, mousse de pere si baby spanac

Milenium Alb 2014

Terina de Singer cu mousse din confit de gutui si salata de toamna

Cuvée Amaury 2012

Vanat cu chutney si piure de dovleac cu nucsoara

Cuvée Charlotte 2011

Vita slow roast cu sos de ciocolata neagra, mirodenii, struguri si reductie de Guy de Poix servita cu piure de radacinoase si salata

Cuvée Guy de Poix 2012

Mousse au chocolat cu dulceata din fructe de soc si migdale

Cuvée Alexandru 2007

Zabaione cu reductie din Feteasca si Sauvignon cu crema de urda si struguri la tigaie

Terra Romana Sauvignon Blanc /Feteasca Alba 2014

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE