
Dacă ești pasionată de cooking avem o provocare pentru tine, un meniu rafinat care să te inspire în alegerea celor mai speciale preparate. Meniul de mai jos l-am testat în timpul unei vizite la Crama SERVE din Ceptura și a fost realizat de un chef pasionat de la Terra Carpatica, iar vinurile aparțin toate cramei, pe care le puteți comanda și online de aici. Luați în considerare și o vizită la cramă în sezonul mai cald, pentru o degustare într-un cadru special, în prezența unui specialist.
Iată recomandarea Ecuisine pentru un meniu festiv la petrecerea de Revelion
Crostini cu rucola, crema de branza de capra si dulceata de caise cu menta si rozmarin (productie proprie)
Crostini cu felii de jambon din productia propie, mousse de pere si baby spanac
Milenium Alb 2014
Terina de Singer cu mousse din confit de gutui si salata de toamna
Cuvée Amaury 2012
Vanat cu chutney si piure de dovleac cu nucsoara
Cuvée Charlotte 2011
Vita slow roast cu sos de ciocolata neagra, mirodenii, struguri si reductie de Guy de Poix servita cu piure de radacinoase si salata
Cuvée Guy de Poix 2012
Mousse au chocolat cu dulceata din fructe de soc si migdale
Cuvée Alexandru 2007
Zabaione cu reductie din Feteasca si Sauvignon cu crema de urda si struguri la tigaie
Terra Romana Sauvignon Blanc /Feteasca Alba 2014
Adaugă comentariu