Home » Mere coapte cu miere

Mere coapte cu miere

Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Taiati partea inferioara a fiecarui mar. Aranjati merele intr-o tava.

Umplutura: Amestecati ingredientele pentru umplutura si umpleti fiecare mar.

Coaceti pentru 25-30 de minute. Puneti merele pe un platou si turnati siropul scurs in tava.

Presarati zahar brun pe deasupra si serviti cu branza mascarpone.

Poza principala

h_01523900_mica.jpg

6 mere mari, de preferat Golden
Umplutura:
80 ml miere
30 g stafide
30 g caise, tocate marunt
60 g blue cheese faramata sau crema de branza
60 g unt
zeama si coaja de la 1 lamaie
Pentru servire:
60 g zahar brun
branza mascarpone

Umplutura acestor mere coapte va starni pasiuni nebune.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE