Home » Mere cu scortisoara la tigaie

Mere cu scortisoara la tigaie

  1. Într-un bol mare, combinați merele, zahărul de nucă de cocos, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul și sarea.
  2. Agitați bolul pentru a acoperi merele uniform.
  3. Se încălzește o tigaie mare la foc mediu-mare.
  4. Adaugați ulei de cocos și așteptați să se topească.
  5. Plasați amestecul de mere și gătiți la foc iute, amestecând ocazional, timp de 8 până la 10 minute.
  6. Serviți desertul ca atare, sau alături de înghețată și wafe de vanilie.
Poza principala

mere_cu_scortisoara.jpg

  • 4 mere, decojite și tăiate în felii groase
  • 50 g zahăr de cocos
  • 1 linguriță scorțișoară măcinată
  • 1/4 linguriți praf nucșoară
  • 1/8 linguriță pulbere ghimbir
  • 1/8 linguriță sare
  • 1 lingură ulei de cocos
Un preparat mai delicios si mai usor de realizat nu ne-a trecut prin mana pana acum!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.