- Într-un bol mare, combinați merele, zahărul de nucă de cocos, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul și sarea.
- Agitați bolul pentru a acoperi merele uniform.
- Se încălzește o tigaie mare la foc mediu-mare.
- Adaugați ulei de cocos și așteptați să se topească.
- Plasați amestecul de mere și gătiți la foc iute, amestecând ocazional, timp de 8 până la 10 minute.
- Serviți desertul ca atare, sau alături de înghețată și wafe de vanilie.
Poza principala
- 4 mere, decojite și tăiate în felii groase
- 50 g zahăr de cocos
- 1 linguriță scorțișoară măcinată
- 1/4 linguriți praf nucșoară
- 1/8 linguriță pulbere ghimbir
- 1/8 linguriță sare
- 1 lingură ulei de cocos
Un preparat mai delicios si mai usor de realizat nu ne-a trecut prin mana pana acum!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu