Home » Mic-dejun consistent

Mic-dejun consistent

1. Preincalziti cuptorul la 180°. Ungeti toate feliile de paine cu unt si mustar. Faceti sandvisuri cu sunca si branza. Taiati sandvisurile in triunghiuri si aranjati-le astfel incat sa se suprapuna usor intr-o tava unsa cu unt. 

2. Bateti ouale si amestecati-le cu lapte, apoi potriviti de sare si piper. Turnati amestecul de oua peste sandvisuri.

3. Adaugati ceapa, ciupercile si rosiile in tava. Presarati si branza feta si patrunjelul. Coaceti la cuptor timp de 25-30 minute pana ce compozitia devine maroniu-aurie. Lasati sa se raceasca si serviti acest mic-dejun consistent cat este caldut. 

Vermicelli cu legume

Poza principala

h_01062109mica.jpg

1 paine 
120 g unt (la temperatura camerei)
2 linguri mustar
10 felii sunca
375 g branza rasa
8 oua
125 ml lapte
sare si piper dupa gust
2 linguri cu unt
1 ceapa, taiata subtire
1 cutie cu ciuperci
2 rosii, taiate in cubulete
125 g telemea sfaramata
60 g patrunjel proaspat tocat

Pentru o dimineata reusita in familie trebuie sa consumati un mic dejun consistent!
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.