Home » Mâncăruri » Mic dejun cu ouă, ciuperci, roșii și fasole
Mâncăruri

Mic dejun cu ouă, ciuperci, roșii și fasole

mic dejun cu oua, ciuperci si rosii

Cât de minunat ar fi să începi ziua cu acest mic dejun colorat și gustos?

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 2 roșii
  • 6 cuperci
  • 2 ouă
  • 200 g fasole neagră la conservă
  • sos worcestershire
  • 1 tortilla
  • 2 linguri brânză cottage
  • 2 crenguțe coriandru
  • sos Tabasco

Modalitate de preparare:

  1. Într-o tigaie cu diametrul de 25 cm, încingeți 2 linguri de ulei de măsline.
  2. Tăiați roșiile felii și așezați-le în togaie.
  3. Adăugați ciupercile feliate și gătiți pentru 6-7 minute, până când devin ușor aurii.
  4. Reduceți focul la mic și adăugați ouăle în tigaie.
  5. Lăsați ouăle să se prăjească și între timp stropiți fasolea cu sos worcestershire și adăugați-le peste ingrediente-le din tigaie.
  6. Încălziți tortilla pentru 1 minut, apoi feliați-o subțire.
  7. Mutați preparatul pe o farfurie și serviți cu frunze de coriandru pe deasupra și sos Tabasco după gust.
  8. Opțional se pot adăuga câteva felii de bacon înainte de servire.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.