Home » Mic-dejun picant (schakschuka)

Mic-dejun picant (schakschuka)

1.Toacă mărunt ceapa și usturoiul. Curăță de cotoare și semințe ardeii grași și iuți și taie-i mărunt.

2.Taie cubulețe roșiile și toacă busuiocul.

3.Încinge uleiul într-o tigaie încăpătoare, adaugă ceapa și usturoiul și lasă-le până devin translucide.

4.Dă focul mai mic și pune amestecul de ardei, lasă-l 3-4 minute. Amestecă să nu se prindă.

5.Pune roșiile, pasta de tomate, boiaua. Acoperă și lasă un sfert de oră.

6.Presară busuiocul, sare și piper după gust și sparge deasupra ouăle pe rând. Acoperă și lasă să se gătească 5-10 minute. Servește cu pâine de casă.

credit foto: © Darius Dzinnik – Fotolia.com

 

Porumb copt infasurat in bacon

Poza principala

mic_dejun_fotolia_64918924_subscription_xxl.jpg_c_darius_dzinnik_-_fotolia.commica.jpg

2 ardei grași roșii

2-3 ardei iuți feliați subțire

2 linguri cu ulei de măsline

1 ceapă

3 căței de usturoi

8 roșii copate

6 ouă

1 lingură cu pastă de tomate

1 legătură mică de busuioc

1 linguriță cu boia dulce

sare

piper

 

Cosulete de rosii cu oua ochiuri

 

 

 

 

 

 

Gust delicios, picant, hrănitor. O nebunie de arome!
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE