Influențe mediteraneene și o rețetă cu care tot ce poți face este să impresionezi.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 lingură ulei de măsline
- 250 g carne de miel, macră
- 140 g ceapă eșalotă, tăiată în jumătate
- 2 dovlecei mari, tăiați bucăți
- 1/2 linguriță chimen
- 1/2 linguriță boia
- 1/2 linguriță coriandru măcinat
- 1 ardei roșu, 1 ardei verde și 1 ardei galben, tăiați în bucăți
- 1 cățel de usturoi, feliat
- 150 ml stoc legume
- 250 g roșii cherry
- 1 pumn frunze coriandru, tocate
Modalitate de preparare:
- Se încinge uleiul într-o tigaie mare și se gătește mielul împreună cu cepele la foc iute timp de 2-3 minute.
- Se adaugă dovleceii și se gătește timp de 3-4 minute până când se înmoaie.
- Se adaugă condimentele, ardeii și usturoiul.
- Lăsați focul la mic și gătiți timp de 4-5 minute.
- Turnați stocul de legume pentru a acoperi ingredientele, adăugați roșiile și acoperiți vasul cu un capac.
- Fierbeți 15 minute și asezonați după gust.
- Serviți cu coriandru proaspăt.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu