1. Marineaza carnea peste noapte intr-un amestec de iaurt cu ghimbir.
2. Incalzeste uleiul intr-o oala si prajeste ceapa timp de 5 minute.
3. Adauga usturoiul si restul condimentelor si amesteca pe foc timp de 1-2 minute.
4. Adauga mielul si marinata. Prajeste, amestecand, timp de cateva minute, apoi adauga pasta de rosii si zeama.
5. Lasa la fiert timp de 1 – 1 ½ h , pana ce carnea e moale.
6. Asezoneaza si adauga coriandrul inainte de servire.
750g de carne de miel (picior), taiata cubulete
175ml de iaurt simplu
1 lingura de ghimbir zdrobit
2 linguri de ulei de floarea soarelui
2 cepe, taiate marunt
1 lingurita de usturoi
nucsoara
1 frunza de dafin
1 bat de scortisoara
½ lingurita de curcuma
1 lingurita de coriandru
1 lingurita de chimen
2 lingurite paprika
1 lingurita de piper cayenne
1 lingurita de pasta de tomate
2 cani de zeama de pui
2 linguri de coriandru proaspat, taiat marunt
Adaugă comentariu