
eCuisine: Sunteti in categoria “mananc sa traiesc” sau “traiesc sa mananc”?
Mihaela Glavan: Pana acum doi ani ma incadram in prima categorie, insa lucrurile s-au schimbat. Imi place sa descopar gusturi, arome, condimente, sa experimentez, sa savurez mancaruri ale bucatariilor internationale.
eCuisine: Cat de des gatiti? Din placere sau de nevoie?
Mihaela Glavan: Gatesc zilnic pentru mica noastra fetita, relativ rar pentru noi doi, din lipsa de timp, insa intotdeauna cu placere.
eCuisine: Unde ati invatat sa gatiti?
Mihaela Glavan: Sunt creativa si ma distrez cand gatesc. Nu urmaresc indeaproape retetele, nu ma grabesc si nu o fac de nevoie. Am invatat anumite secrete in ale gatitului de la mama mea.
eCuisine: Care este reteta dumneavoastra preferata?
Mihaela Glavan: Supa crema de broccoli.
eCuisine: Preferati sa mancati acasa sau la restaurant?
Mihaela Glavan: Depinde de dispozitia in care ma aflu.
eCuisine: Ce bucatarie internationala preferati?
Mihaela Glavan: Ador mancarea italieneasca pentru rafinament si calitate. Pe cea indiana pentru arome si condimente. Mancarea japoneza pentru sushi, iar pe cea arabeasca pentru combinatiile speciale de gusturi si condimente.
eCuisine: Care a fost cea mai inedita mancare pe care ati incercat-o si unde?
Mihaela Glavan: In New York, la un restaurant vietnamez.
eCuisine: De unde obisnuiti sa va faceti cumparaturile? Piata sau supermarket? Care sunt principalele criterii pe care le aveti in vedere cand cumparati alimente?
Mihaela Glavan: Legumele din piata, branzeturi si mezeluri din piata organizata de Primarie la baza Academiei Militare (in fiecare weekend). Nu merg la cumparaturi in supermarketuri, decat foarte rar si pentru anumite produse. Cat despre alimente, cat mai naturale si proaspete.
eCuisine: Impartasiti-ne un secret din bucatarie.
Mihaela Glavan: Toate condimentele si ingredientele la humus sunt albe.
Adaugă comentariu