1.Zdrobește într-un blender căpșunile curățate până se transformă într-un piure fin. Dacă nu sunt foarte dulci, adaugă 1-2 lingurițe cu miere.
2.Adaugă laptele și jumătate din smântâna pentru frișcă și semințele de vanilie. Amestecă foarte bine și împartecompoziția în două pahare înalte.
3.Bate restul de smântână până se transformă în frișcă spumoasă și aerată și decorează cele două pahare.
4.Servește imediat.
Puteti degusta acest cocktail la Coco Bongo (Centrul Vechi) Adresa: Strada Covaci, nr. 1
Poza principala
Galerie foto
250 g căpșuni
250 ml lapte
300 ml smântână pentru frișcă
1/2 păstaie de vanilie
miere (opțional)
Hrănitor și pline de vitamine, milkshake-ul de căpșuni poate fi servit în orice moment al zilei.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu