Home » Millefeuille cu sfecla si mousse de avocado

Millefeuille cu sfecla si mousse de avocado

1.Spală sfeclele în coajă și pune-le la copt pentru 60-75 de minute. Lasă-le să se răcească, curăță-le de coajă și feliază-le potrivit.

2.Între timp, curăță avocado de coajă și sâmbure, pune miezul într-un blender împreună cu zeama de lămâie, muștarul, smântâna, sare și piper după gust. Mixează de câteva ori până obții o cremă fină pe care pune-o într-un cornet.

3.Montează millefeuille-ul, alternând feliile de sfeclă cu mousse de avocado. Servește imediat.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

mousse_514422717_mica.jpg

3 sfecle potrivite

2 avocado

1-2 linguri cu zeamă de lămâie

1 linguriță cu muștar Dijon

120 ml smântână

sare, piper

Spectaculos ca prezentare și gust, acest millefeuille va impresiona musafirii.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE