1.Spală sfeclele în coajă și pune-le la copt pentru 60-75 de minute. Lasă-le să se răcească, curăță-le de coajă și feliază-le potrivit.
2.Între timp, curăță avocado de coajă și sâmbure, pune miezul într-un blender împreună cu zeama de lămâie, muștarul, smântâna, sare și piper după gust. Mixează de câteva ori până obții o cremă fină pe care pune-o într-un cornet.
3.Montează millefeuille-ul, alternând feliile de sfeclă cu mousse de avocado. Servește imediat.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
3 sfecle potrivite
2 avocado
1-2 linguri cu zeamă de lămâie
1 linguriță cu muștar Dijon
120 ml smântână
sare, piper
Spectaculos ca prezentare și gust, acest millefeuille va impresiona musafirii.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu