Home » Millefeuille cu zmeura

Millefeuille cu zmeura

1.Pudrează masa de lucru cu zahăr și mai întinde aluatul într-o foaie mai subțire. Cu forma rotundă decupează cât mai multe cercuri.

2.Așază-le pe tava tapetată cu hârtie de copt, presară zahăr pudră deasupra lor și dă tava la rece pentru 30 de minute.

3.Mai pudrează-le cu zahăr și coace-le apoi, la 200 grd temperatură (sau treapta 6 la cuptoarele cu gaz), pentru cinci minute, scoate-le și pudrează-le din nou și mai coace-le alte cinci minute. Lasă-le să se răcească în tavă.

4.Între timp, bate smântâna pentru frișcă cu zahărul pudră, adaugă aromele și pune crema într-un poș.

5.Începe asamblarea desertului millefeuille cu zmeură alternând straturile de foitaj, cremă și fructe proaspete. Sunt delicioase și spectaculoase!

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

millefeuille_cu_zmeura_mi.jpg

400 g aluat foitaj

200 g zmeură

120 g zahăr pudră

 

pentru cremă

165 ml smântână pentru frișcă

25 g zahăr pudră

1 linguriță cu zeamă de limetă

2 picături de esență de vanilie

Pentru momentele de răsfăț și de bucurie în compania celor dragi, pregătește rețeta de millfeuille de zmeură.
Numar de portii
10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.