- Într-o oală, plasați roșiile din conservă și gătiți-le pentru 2 minute, împreună cu sucul propriu.
- Adăugați supa de pui, fasolea la conservă și lăsați supa să atingă punctul de fierbere.
- Adăugați fasolea verde și fierbeți pentru încă 3 minute.
- Adăugați sare și piper măcinat dupa gust împreună cu spanacul.
- Când spanacul este gata, îndepărtați supa de pe sursa de foc.
- Distribuiți în boluri și serviți cu parmezan ras și pâine.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 800 g roșii la conservă, tăiate cuburi
- 900 ml supă de pui
- 400 g fasole albă la conservă
- 300 g fasole verde
- 400 g spaanc congelat
- 60 g parmezan ras
- pâine proaspătă
Dacă nu ai încercat până acum să adaugi spanac în supă, este momentul să prinzi puțin tupeu.
Numar de portii
4-5
Facebook Comments
Adaugă comentariu