Home » Supe și ciorbe » Minestrone, cea mai simpla reteta
Supe și ciorbe

Minestrone, cea mai simpla reteta

  1. Într-o oală, plasați roșiile din conservă și gătiți-le pentru 2 minute, împreună cu sucul propriu.
  2. Adăugați supa de pui, fasolea la conservă și lăsați supa să atingă punctul de fierbere.
  3. Adăugați fasolea verde și fierbeți pentru încă 3 minute.
  4. Adăugați sare și piper măcinat dupa gust împreună cu spanacul.
  5. Când spanacul este gata, îndepărtați supa de pe sursa de foc.
  6. Distribuiți în boluri și serviți cu parmezan ras și pâine.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

minestrone.jpg

  • 800 g roșii la conservă, tăiate cuburi
  • 900 ml supă de pui
  • 400 g fasole albă la conservă
  • 300 g fasole verde
  • 400 g spaanc congelat
  • 60 g parmezan ras
  • pâine proaspătă
Dacă nu ai încercat până acum să adaugi spanac în supă, este momentul să prinzi puțin tupeu.
Numar de portii
4-5
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.