- Tăiați baconul în cuburi și căliți-l în ulei de măsline încins.
- Adăugați morcovii tăiați rondele, ceapa tocată și apio tăiat în cuburi.
- Gătiți-le la foc potrivit până încep să își schimbe culoarea, apoi adăugați roșiile și 1 pahar cu apă.
- Acoperiți oala și lăsați totul să fiarbă pentru 10 minute, acum este momentul să adăugați cartofii și 1 l apă filtrată.
- Potriviți gustul cu sare și piper, dați focul la mic să fierbeți 10-15 minute.
- Adăugați în supă dovleceii împreună cu pastele făinoase și fierbeți până când pastele sunt gata.
- În final adăugați fasolea roșie și fierbeți pentru 5 minute.
- Serviți cu pătrunjel tocat.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 3 cartofi mari
- 3 zucchini
- 2-3 morcovi, mărime medie
- 1 apio
- 1 ceapă mare
- 1 conservă fasole cannelini
- 1 conservă ( 400 g ) roșii
- 100 g paste mici
- 200 g bacon
- 1/2 legătură pătrunjel
- 3 linguri ulei măsline
- sare
- piper măcinat
Supa este cel mai complet fel de mâncare, ideală pentru întreaga familie. Minestrone este mai mult decât supă, este o explozie de arome.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu