Supe și ciorbe

Minestrone cu bacon

  1. Tăiați baconul în cuburi și căliți-l în ulei de măsline încins.
  2. Adăugați morcovii tăiați rondele, ceapa tocată și apio tăiat în cuburi.
  3. Gătiți-le la foc potrivit până încep să își schimbe culoarea, apoi adăugați roșiile și 1 pahar cu apă.
  4. Acoperiți oala și lăsați totul să fiarbă pentru 10 minute, acum este momentul să adăugați cartofii și 1 l apă filtrată.
  5. Potriviți gustul cu sare și piper, dați focul la mic să fierbeți 10-15 minute.
  6. Adăugați în supă dovleceii împreună cu pastele făinoase și fierbeți până când pastele sunt gata.
  7. În final adăugați fasolea roșie și fierbeți pentru 5 minute.
  8. Serviți cu pătrunjel tocat.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

minestrone_cu_bacon.jpg

  • 3 cartofi mari
  • 3 zucchini
  • 2-3 morcovi, mărime medie
  • 1 apio
  • 1 ceapă mare
  • 1 conservă fasole cannelini
  • 1 conservă ( 400 g ) roșii 
  • 100 g paste mici
  • 200 g bacon
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 3 linguri ulei măsline
  • sare
  • piper măcinat
Supa este cel mai complet fel de mâncare, ideală pentru întreaga familie. Minestrone este mai mult decât supă, este o explozie de arome.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE