Folosește legumele potrivite pentru o supă minestrone ideală în zilele de vară.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 ceapă, fin tocată
- 1 cățel de usturoi, tocat mărunt
- 1 morcov, fin tocat
- 1 țelină apio, fin tocată
- 2 linguri ulei de masline
- 70 g pancetta
- 1 frunză de dafin
- 1 ½ l supă de legume/pui
- 100 g paste mici, cum ar fi orzo
- 300 g fasole verde
- 100 g varză albă, tocată
- 4 linguri pesto
- pâine proaspătă, pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Prăjește ceapa, usturoiul, morcovul și țelina în ulei de măsline într-o cratiță mare până când se înmoaie, dar nu se rumenește.
- Scoateți legumele din tigaie și adăugați pancetta.
- Prăjește până când se rumeneste.
- Plasați pancetta într-o sită pentru a elimina excesul de grăsime.
- Se pune amestecul de morcov înapoi în tigaie cu pancetta și se adaugă frunza de dafin, condimente după gust și supa.
- Reduceți focul la mic, aduceți în punctul de fierbere și adăugați pastele.
- Când pastele sunt gata, adăugați fasolea verde.
- Gătiți timp de 3 minute, apoi adăugați varza.
- Fierbeți timp de 2 minute.
- Adăugați pesto la final și serviți cu pâine prăjită.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu