- Într-o oală de supă, adăugați o cantitate suficientă de ulei de măsline pentru a găti legumele.
- Adăugați prazul, morcovi, țelina, usturoiul, șunca și ierburile aromatice.
- Gătiți pentru 15 minute la foc domol, însă având grijă să nu se rumenească.
- Turnați un strop de vin, supa, roșia tăiată în cuburi și frunzele de dafin.
- Lăsați acoperit pentru încă 10 minute.
- Înainte de a închide adăugați pastele fierte separat, untul și fasolea roșie de la conservă.
- Serviți supa caldă cu parmezan ras sau ca atare.
Credit Foto: Fotolia/ vanillaechoes
Poza principala
- 2 fire praz
- 3 morcovi, tăiați cuburi
- 2 tije țelină, tocate
- 3 căței usturoi
- ulei măsline
- 1 cutie X 400 g fasole roșie
- 2 felii bacon sau pancetta
- un strop vin alb
- 2 frunze dafin
- 1 roșie
- 2 linguri ierburi ( rozmarin, cimbru, busuioc )
- 100 g paste făinoase ( tip spaghette )
- 1 l supă legume
- 1 lingură unt
Explozie de sănătate într-un bol cu supă, în care am adunat cele mai aromate legume de toamnă.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu