Oferă-i organismului doza naturală de vitamina C, preparând cea mai verde supă!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Minestrone
Ingrediente:
- 3 linguri ulei măsline
- 2 fire praz, fin feliate
- 2 tije apio feliate mărunt
- 2 dovlecei, tăiați cuburi
- 4 căței de usturoi, tocați mărunt
- 1 l stoc legume
- 250 g sparanghel, tocat
- 100 g mazăre, proaspătă sau congelată
- 200 g fasole verde
- 1 legătură mică e busuioc, tocat
- pâine prăjită pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o cratiță mare, se adaugă prazul împreună cu țelina și se fierbe timp de 8 minute până se înmoaie.
- Se adaugă dovleceii și usturoiul.
- Se gătește ușor timp de 5 minute, nu mai mult.
- Se toarnă stocul de legume, se acoperă vasul cu un capac și se lasă la fiert timp de 10 minute.
- Se adaugă sparanghelul, mazărea și fasolea verde.
- Se fierbe totul timp de încă 4 minute, până când legumele sunt gătite.
- Se presară busuiocul tocat și se asezonează după gust.
- Se servește cu felii de pâine prăjită și busuioc opțional.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu