1. Trece brânza de vaci, gorgonzola și feta printr-o sita. Amesteca energic și potrivește gustul de sare. Pasta astfel obtinuta las-o la rece aproximativ 10 minute.
2. Separat, spala verdeata și las-o sa se zvânte putin. La fel procedeaza cu boabele de struguri.
3. Dupa ce pasta de brânza s-a racorit putin, modeleaza bile, dar nu înainte de a pune în mijloc câte o boaba de strugure.
4. Tavalește mingile aromate prin verdeata tocata fin. Lasa aceste mingi la rece cel putin 30 de minute.
Rulouri de porc cu branza si porumb
Sugestie Pasta de brânza va capata un gust și mai bun daca adaugi în compozitie putin chimen și cimbru.
Poza principala
Galerie foto
300 g brânza de vaci
100 g gorgonzola
200 g brânza feta
1 ciorchine struguri
2 legaturi de patrunjel
sare
Mingile aromate sunt un antreu delicat și fin, aromat și foarte ușor de preparat, ideal pentru amatorii de brânzeturi.
Numar de portii
4
Calorii
405
Facebook Comments
Adaugă comentariu