1. Setati cuptorul la 140 grade C.
2. Bateti albusurile spuma, apoi adaugati gradual jumatate din cantitatea de zahar, batand pana aluatul devine gros si lucios. Inglobati zaharul ramas, faina si otetul.
3. Puneti aluatul intr-un sprit. Spritati aluatul pentru bezele in chese, apoi scobiti centrul.
4. Coaceti bezelele in cuptor timp de 45 de minute, apoi inchideti focul si lasati-le sa se raceasca in cuptor.
5. Amestecati crema de lamaie cu frisca si puneti cate putin amestec in centrul fiecarei bezele. Decorati cu cate o zmeura si pudrati.
2 oua
60g zahar pudra
1 lingura rasa de faina
1 lingurita de otet
3 linguri crema de lamaie de calitate
3 linguri frisca
20-24 fructe de zmeura
zahar pentru pudrat
punga pentru crema
tava cu 24 forme pentru pentru mini briose
24 chese
Adaugă comentariu