Home » Mini pavlova cu fructe

Mini pavlova cu fructe

  1. Separă ouăle cu atenție.
  2. Mixează smântâna lichidă și las-o la rece până finalizezi restul operațiunilor.
  3. Bate albușurile spumă, iar când compoziția începe să devină fermă, adaugă zahărul pudră treptat, lingură cu lingură și zahărul vanilat.
  4. Amestecă ușor cu o spatulă, amestecând de jos în sus.
  5. Tapetează cu hârtie de copt o tavă de cuptor, unge-o cu unt, peste care presară amidonul de porumb.
  6. Pune compoziția de bezea într-un poș și formează cercuri direct în tava pregătită.
  7. Coace-le 10 minute la 170 de grade, apoi la 130 de grade pentru 45 minute.
  8. Lasă-le să se răcească în cuptor.
  9. Când s-au răcit acoperă-le cu un start de frișcă și decorează-le cu fructele pregătie.
  10. Se păstrează la frigider până în momentul servirii.

  Credit Foto: Fotolia/ kate_smirnova

Poza principala

mini_pavlova_cu_fructe.jpg

  • 2 albușuri
  • 150 ml smântână dulce
  • 200 g zahăr pudră
  • 1 linguriță amidon porumb
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 30 g unt
  • fructe proaspete la alegere
Bezele parfumate, decorate cu frișcă și fructe proaspete, un adevărat răsfăț.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.