- Separă ouăle cu atenție.
- Mixează smântâna lichidă și las-o la rece până finalizezi restul operațiunilor.
- Bate albușurile spumă, iar când compoziția începe să devină fermă, adaugă zahărul pudră treptat, lingură cu lingură și zahărul vanilat.
- Amestecă ușor cu o spatulă, amestecând de jos în sus.
- Tapetează cu hârtie de copt o tavă de cuptor, unge-o cu unt, peste care presară amidonul de porumb.
- Pune compoziția de bezea într-un poș și formează cercuri direct în tava pregătită.
- Coace-le 10 minute la 170 de grade, apoi la 130 de grade pentru 45 minute.
- Lasă-le să se răcească în cuptor.
- Când s-au răcit acoperă-le cu un start de frișcă și decorează-le cu fructele pregătie.
- Se păstrează la frigider până în momentul servirii.
Credit Foto: Fotolia/ kate_smirnova
Poza principala
- 2 albușuri
- 150 ml smântână dulce
- 200 g zahăr pudră
- 1 linguriță amidon porumb
- 1 plic zahăr vanilat
- 30 g unt
- fructe proaspete la alegere
Bezele parfumate, decorate cu frișcă și fructe proaspete, un adevărat răsfăț.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu