1. Preîncălzeşte cuptorul la 180 de grade. Unge două forme mici de tartă cu unt şi întinde aluatul. Inţeapă formele cu furculiţa. Aşază şunca.
2. Amestecă bine oul cu smântâna. Pune piperul măcinat. Toarnă compoziţia peste şuncă în formele de tartă. Introdu la cuptor pentru 25 de minute.
3. Serveşte quiche-ul cald, alături de o salată proaspătă.
credit foto: Photoland/Profimedia
Poza principala
Galerie foto
1 foaie de aluat de patiserie
75 g de şuncă afumată (sau kaiser, sau şunculiţă ţărănească)
200 ml smântână
1 ou
unt
piper
Celebrul preparat franţuzesc este o încântare pentru papilele gustative, indiferent de momentul zilei când este servit.
Numar de portii
2
Video Descriere
Sugestie. Te poţi juca preparând quiche-ul, adăugând în compoziţie diferite tipuri de brânzeturi. Francezii, de exemplu, preferă Gruyere.
Facebook Comments
Adaugă comentariu