Home » Aperitive, salate, sosuri » Mini quiche lorraine
Aperitive, salate, sosuri

Mini quiche lorraine

1. Preîncălzeşte cuptorul la 180 de grade. Unge două forme mici de tartă cu unt şi întinde aluatul. Inţeapă formele cu furculiţa. Aşază şunca.

2. Amestecă bine oul cu smântâna. Pune piperul măcinat. Toarnă compoziţia peste şuncă în formele de tartă. Introdu la cuptor pentru 25 de minute.

3. Serveşte quiche-ul cald, alături de o salată proaspătă.

 

credit foto: Photoland/Profimedia

 

 

Tarta cu praz, ardei copt si gorgonzola

Poza principala

quiche_mica.jpg

1 foaie de aluat de patiserie

75 g de şuncă afumată (sau kaiser, sau şunculiţă ţărănească)

200 ml smântână

1 ou

unt

piper

 

Tartă cu spanac

Celebrul preparat franţuzesc este o încântare pentru papilele gustative, indiferent de momentul zilei când este servit.
Numar de portii
2
Video Descriere

Sugestie. Te poţi juca preparând quiche-ul, adăugând în compoziţie diferite tipuri de brânzeturi. Francezii, de exemplu, preferă Gruyere.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.