Minibriose aperitiv

1. Dizolva drojdia în lapte. Adauga putina faina și sare și lasa sa dospeasca la cald.

2. Când maiaua a dospit, adauga untul taiat cubulete, smântâna, ouale și restul de faina.

3. Amesteca energic, pune ardeiul gras, porumbul, dovlecelul taiat cubulete și mazarea.

4. Lasa aluatul câteva minute sa se odihneasca. Umple cu el formele de brioșe unse cu unt. Coace-le la foc moderat, aproximativ 30-35 de minute.

 

Sugestie. Poti sa folosesti amestec de legume congelate. Trebuie doar sa le decongelezi si sa le scurgi bine.

 

Pizza-briosa

Poza principala

minibriose_mici.jpg

500 g faina

150 g unt

8 oua

300 ml lapte

100 g smântâna

30 g drojdie

3 linguri cu porumb

3 linguri cu mazare

1/2 dovlecel

1 ardei gras

sare

 

Aperitiv picant

Micul-dejun nu a fost nicicand mai delicios
Numar de portii
6
Calorii
395
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE