1. Dizolva drojdia în lapte. Adauga putina faina și sare și lasa sa dospeasca la cald.
2. Când maiaua a dospit, adauga untul taiat cubulete, smântâna, ouale și restul de faina.
3. Amesteca energic, pune ardeiul gras, porumbul, dovlecelul taiat cubulete și mazarea.
4. Lasa aluatul câteva minute sa se odihneasca. Umple cu el formele de brioșe unse cu unt. Coace-le la foc moderat, aproximativ 30-35 de minute.
Sugestie. Poti sa folosesti amestec de legume congelate. Trebuie doar sa le decongelezi si sa le scurgi bine.
Poza principala
Galerie foto
500 g faina
150 g unt
8 oua
300 ml lapte
100 g smântâna
30 g drojdie
3 linguri cu porumb
3 linguri cu mazare
1/2 dovlecel
1 ardei gras
sare
Micul-dejun nu a fost nicicand mai delicios
Numar de portii
6
Calorii
395
Facebook Comments
Adaugă comentariu