1. Într-un bol, freacă bine brânza de vaci cu urda și untul. Adaugă verdeaţa tocată, puţină coajă rasă de lămâie și acrește cu zeamă de lămâie.
2. Freacă energic și potrivește gustul de sare și piper. Pe fiecare fâșie de somon, pune (la bază) o lingură din amestecul de brânză.
3. Rulează cu mare grijă și așază-le pe un platou. Lasă-le la rece 10-15 minute, apoi înfige câte o jumătate de grisină.
Foto: Colorise
Poza principala
Galerie foto
150 g somon
200 g brânză de vaci
150 g urdă
1 linguriţă cu unt
1 lămâie
1/2 legătura de mărar
sare
piper
Pofticioase, usor de pregatit si gustoase, minirulourile cu somon sunt un antreu demn de o masa festiva.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu