Home » Aperitive, salate, sosuri » Minitarte cu roșioare
Aperitive, salate, sosuri

Minitarte cu roșioare

1.Amestecă făina, apa minerală, ½ din pachetul de margarină și praful de sare și frământă până ce obţii un aluat moale. Dă-l la rece 2-3 ore.
 
2.Unge masa cu ulei și întinde aluatul într-o foaie subţire, pe care o acoperi cu margarina rămasă. Adună marginile la mijlocul foii și împăturește-o ca și cum închizi o carte. Întinde iar foaia și împăturește-o. Repetă de 2-3 ori.
 
3.Curăţă ceapa, spal-o și tai-o peștișori. Călește-o în ulei și adaugă zahărul brun.
 
4.Întinde foaia și taie cercuri de aluat cu o cană cu gura largă și așază-le într-o tavă unsă cu ulei.
 
5.Pune pe fiecare o lingură din umplutura de ceapă și câteva roșii. Dă la cuptor aproximativ 15-20 de minute.

Poza principala

minitarte_cu_rosioare_mica.jpg

    4 ceapa rosie
    1 kg roşii cherry
    2 linguri cu ulei
    1 lingură cu zahăr brun
Pentru aluat
    250 g făină
    1 vârf de cuţit sare
    50 ml apă minerală
    1 pachet margarină

Minitarte cu roșioare este o rețetă delicioasă, numai bună de pregătit în zilele în care postești.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.