1.Amestecă făina, apa minerală, ½ din pachetul de margarină și praful de sare și frământă până ce obţii un aluat moale. Dă-l la rece 2-3 ore.
2.Unge masa cu ulei și întinde aluatul într-o foaie subţire, pe care o acoperi cu margarina rămasă. Adună marginile la mijlocul foii și împăturește-o ca și cum închizi o carte. Întinde iar foaia și împăturește-o. Repetă de 2-3 ori.
3.Curăţă ceapa, spal-o și tai-o peștișori. Călește-o în ulei și adaugă zahărul brun.
4.Întinde foaia și taie cercuri de aluat cu o cană cu gura largă și așază-le într-o tavă unsă cu ulei.
5.Pune pe fiecare o lingură din umplutura de ceapă și câteva roșii. Dă la cuptor aproximativ 15-20 de minute.
4 ceapa rosie
1 kg roşii cherry
2 linguri cu ulei
1 lingură cu zahăr brun
Pentru aluat
250 g făină
1 vârf de cuţit sare
50 ml apă minerală
1 pachet margarină
Adaugă comentariu