- Curăță ananasul și taie-l în bucăți. Păstrează câteva felii pentru decor.
- Cu blenderul pasează bucățile de ananas pentru a obține consistența unui piure.
- Într-un vas adaugă zahărul cu 200 ml apă.
- Fierbe totul pentru a pregăti un sirop.
- Adaugă frunzele de mentă, lasă să se infuzeze timp de 5-7 minute.
- Strecoară și amestecă siropul cu piureul de ananas.
- Pregătește cocktailul, adăugând 60 ml rom cu 60 ml piure.
- Agită bine, adaugă gheață și apă minerală.
- Servește cu felii de ananas și lime.
Credit Foto: Fotolia/ saschanti
Poza principala
- 500 g ananas
- 3-4 lime
- 450 ml rom alb
- 150 g zahăr brun
- 3-4 fire mentă
- apă minerală
Petrecerile sunt mai aromate cu acest mojito răcoritor.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu