- Pasați bucățile de ananas la blender împreună cu 20 g de zahăr pudră.
- Într-un castron separat mixați gălbenușurile cu 50 g zahăr până când compoziția își mărește volumul.
- Încorporați făina și adăugați laptele amestecând constant.
- Mutați vasul pe foc mic si amestecați continuu până când se îngroașă.
- Îndepărtați vasul de pe foc, iar după ce aceasta se răcește, adăugați piureul de ananans. Amestecați pâna la omogenizare.
- Albușurile le mixați împreună cu 50 g zahăr până acestea devin spumă.
- Încorporați amestecul în crema de ananas, amestecând cu grijă de sus în jos.
- Repartizați în recipiente și lăsați la frigider pentru minim 2 ore.
- Pentru servire folosiți fructe proaspete sau frișcă.
Credit Foto: Fotolia/ Peredniankina
Poza principala
- 4 gălbenușuri
- 2 albușuri
- 600 g ananans
- 500 ml lapte
- 30 g făină
- 100 ml smântână pentru frișcă
- 50 g zahăr pudră
Încearcă acest mousse elegant și rafinat, ideal pentru petrecerile din sezonul cald.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu