Home » Mousse de ananas

Mousse de ananas

  1. Pasați bucățile de ananas la blender împreună cu 20 g de zahăr pudră.
  2. Într-un castron separat mixați gălbenușurile cu 50 g zahăr până când compoziția își mărește volumul. 
  3. Încorporați făina și adăugați laptele amestecând constant.
  4. Mutați vasul pe foc mic si amestecați continuu până când se îngroașă.
  5. Îndepărtați vasul de pe foc, iar după ce aceasta se răcește, adăugați piureul de ananans. Amestecați pâna la omogenizare. 
  6. Albușurile le mixați împreună cu 50 g zahăr până acestea devin spumă. 
  7. Încorporați amestecul în crema de ananas, amestecând cu grijă de sus în jos.
  8. Repartizați în recipiente și lăsați la frigider pentru minim 2 ore. 
  9. Pentru servire folosiți fructe proaspete sau frișcă.

  Credit Foto: Fotolia/ Peredniankina

Poza principala

mousse_de_ananas.jpg

  • 4 gălbenușuri
  • 2 albușuri
  • 600 g ananans
  • 500 ml lapte
  • 30 g făină
  • 100 ml smântână pentru frișcă
  • 50 g zahăr pudră

 

Încearcă acest mousse elegant și rafinat, ideal pentru petrecerile din sezonul cald.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE