1. Păstrează 100 g de căpșune, iar pe celelalte zdrobește-le în blender.
2. Într-un vas mai adânc, mixează smântâna cu zahărul pudră până ce obţii o frișcă mai cremoasă.
3. Adaugă esenţa de vanilie, coajă rasă de lămâie și patru linguriţe cu suc.
4. Pune deoparte jumătate din frișcă, iar în restul încorporează căpșunele zdrobite și pe cele păstrate și tăiate în cubuleţe.
5. Repartizează în pahare și pune deasupra restul de frișcă. Decorează cu căpșune și servește imediat. La fel, poţi să pregătești mousse de nectarine sau caise.
Poza principala
Galerie foto
400 g căpșune
150 g zahăr pudră
400 ml smântână dulce
1 lămâie
esenţă de vanilie
Simplu de preparat și absolut delicios.
Numar de portii
4
Calorii
290/portie
Facebook Comments
Adaugă comentariu