1. Într-o ceșcuta, pune la hidratat pliculetul cu gelatina în cinci linguri cu apa rece. Taie rodia în sferturi și scoate bobitele cu grija sa nu le strivești.
2. Între timp, rupe ciocolata în bucatele și amestec-o pe foc, la bain-marie, cu 100 ml de frișca, pâna când se topește. Las-o sa se racoreasca, apoi încorporeaza gelatina hidratata și esenta de menta.
3. Separat, bate energic restul de frișca. Adauga treptat crema de ciocolata. Repartizeaza crema în doua pahare și pune jumatate din bobitele de rodie. Lasa la rece o ora. Înainte de servire, pune și restul de bobite de rodie și câteva frunze de menta
Poza principala
Galerie foto
200 g ciocolata alba
300 ml frisca
1 rodie
1 lingurița cu esenta de menta
1 plic gelatina
Nu ai cum sa dai greș cu acest desert delicios!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu