Home » Mousse de ciocolată neagră

Mousse de ciocolată neagră

1. Topește ciocolata pe baie de abur sau la microunde.

2. Curăță avocado, îndepărtează sâmburele cu ajutorul unei lingurițe, iar miezul pune-l în mixer, împreună pudra de cacao, ciocolata topită și răcorită și siropul de arțar.

3. Toarnă laptele de migdale și bate ce până obții o cremă fină.

4. Lasă la frigider câteva ore. Ornează cu busuioc și servește.

Poza principala

fotolia_81661187_subscription_xl.jpg_c_nolonely_-_fotolia.com_.jpg

2 avocado bine coapte

•100 g ciocolată neagră (70% cacao)

•1 lingură cu vârf de pudră de cacao

•3 linguri de sirop de arțar sau miere

•2 linguri de lapte de migdale

•esență de vanilie (facultativ)

Un desert deosebit, dar simplu de facut, care cu siguranta va fi pe placul tuturor.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE