Taie cartofii cubulete si pune-i la fiert in apa cu sare. Caleste ceapa tocata. Adauga carnea si amesteca usor.
Pune mazarea, morcovul, sare, piper si toarna o cescuta cu apa in care ai dizolvat pasta de tomate.
Lasa sa se inabuse. Scurge cartofii si zdrobeste-i cu mixerul sau furculita. Adauga patru linguri cu margarina, 100 g smantana si cescuta cu lapte.
Unge un vas cu margarina si tapeteaza cu pesmet. Pune un strat de piure, apoi carnea racorita si amestecata cu restul de smantana si ouale.
Acopera restul de piure si lasa aceasta musaca de cartofi la cuptor 45 de minute.
Revista FEMEIA DE AZI
1 kg cartofi
500 g carne tocata de porc
2 linguri cu mazare
2 oua
1 ceapa
1 morcov
200 g smantana
1 cescuta cu lapte
1 lingura cu pasta de tomate
5 linguri cu margarina
ulei
sare
piper
Adaugă comentariu