1. Setati cuptorul la 180 grade C. Aranjati un strat de cartofi in tava, asezonati si puneti o parte din ceapa peste, apoi cateva bucatele de unt.
2. Acoperiti cu un strat de dovleac, asezonati, presarati putin usturoi si repetati apoi cu stratul de cartofi.
3. Puneti deasupra un strat de dovleac, intercaland branza, apoi ceapa si unt.
4. Turnati zeama de legume. Acoperiti si coaceti timp de 1 ora, descoperiti si mai coaceti inca 30 de minute.
5. Presarati patrunjel inainte de servire.
500g cartofi, curatati si taiati rondele subtiri
sare si piper negru proaspat macinat
2 cepe rosii, curatate si taiate rondele subtiri
60g unt
500g dovleac, curatat, fara seminte si taiat rondele subtiri
2 catei de usturoi, curatati si striviti
150g felii de branza
200ml zeama de legume, fierbinte
2 linguri patrunjel proaspat, tocat
tava pentru copt, unsa
Adaugă comentariu