Home » Vegetarian & vegan » Musaca de post
Vegetarian & vegan

Musaca de post

1. Spală bine cartofii și pune-i la fiert în apă cu sare. După ce au fiert cartofii, curăţă-i de coajă și zdrobește-i cu furculiţa sau cu mixerul.

2. Adaugă margarina și amestecă energic. Dacă piureul astfel obţinut este prea tare, subţiază-l cu apa în care au fiert cartofii.

3. Separat, înmoaie granulele de soia în apă fiartă cu sare și piper sau diverse condimente. Taie ceapa mărunt și călește- o în ulei.

4. Adaugă granulele de soia scurse bine. După câteva minute stinge cu pasta de tomate dizolvată în puţină apă călduţă și lasă să scadă.

5. Unge un vas cu ulei și tapetează-l cu pesmet. Întinde jumătate din cantitatea de piure, pune apoi compoziţia de soia și acoperă totul cu restul de piure.

6. Așază deasupra felii de roșie și lasă aceasta musaca de post la cuptor, la foc mic, până se rumenește deasupra.

 

Musaca de dovlecei

Poza principala

musaca_mica.jpg

1 kg cartofi

300 g soia granule

2 cepe

2 linguri cu pastă de tomate

2 roşii

75 g margarină

2 linguri cu pesmet

ulei

piper

sare

 

Musaca de vinete

Pentru un pranz copios, pregateste o delicioasa musaca de post si serveste-o alaturi de o salata verde sau de muraturi.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.